Jeugd / Trainingen

Lid worden | Trainingen | Competitie | Algemene informatie | Contactinformatie | Jaarkalender

De tennistrainingen bij ons op de club worden verzorgd door Personal Tennis. De lescyclus bestaat momenteel uit 32 weken en lopen in een reguliere jaargang van januari tot en met november, uitgezonderd de schoolvakanties.

De gangbare trainingsdagen voor de jeugd zijn de woensdag- en de vrijdagmiddag van circa 15.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt je persoonlijke voorkeur bij de aanmelding doorgeven en dan kijken wij vervolgens of dit binnen de trainingsgroepen op te vangen is.

We werken met een Junior totaalpakket bij onze tennisvereniging. Dit houdt in dat contributie, trainingen, competities en eventuele activiteiten in één tarief gefactureerd worden. Zo houden we de kosten voor de leden en de club overzichtelijk én interessant.

Proeflessen |

Je bent van harte welkom bij ons op de club om 2 gratis proeflessen te volgen. Wij zorgen dat je bij leeftijdsgenootjes de proeflessen kan volgen en zorgen dat je in 2 lessen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met het fantastische tennisspelletje. Verder zorgen wij voor een tennisracket dat je gratis kunt lenen bij ons voor de proeflessen. Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam en leeftijd. Wij zorgen dan dat we je zo snel mogelijk inplannen in een van de trainingsgroepen.

Personal Tennis |

Personal Tennis verzorgt bij tennisverenigingen tennislessen met kwalitatieve tennisleraren in Limburg & Brabant. Zij zijn er volledig op ingericht om de wensen en doelstellingen van de tennisvereniging te behalen. Keypoints hierbij zijn: de enthousiaste tennisleraar, promotie t.a.v. de tennissport, kennisoverdracht middels ervaring en samenwerking met diverse tennisverenigingen.  

Contactgegevens Personal Tennis:

Website: https://personaltennis.nl
E-mail: [email protected]
Contactpersoon: Tom Maassen (06 - 41452414

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Adres

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum

KVK-nummer

40164642