Jeugd / Lid worden

Lid worden | Trainingen | Competitie | Algemene informatie | Contactinformatie | Jaarkalender

Wij vinden het hartstikke leuk dat jij erover denkt om lid te worden van onze mooie vereniging TV Apollo ’69!

Voordat je jezelf officieel als lid aan kunt melden, mag je kosteloos gebruik maken van 2 proeftrainingen om kennis te maken met deze leuke sport. Je ziet dan ook meteen wie er nog meer lid is en met welke vrienden of vriendinnen je samen in een team zou kunnen belanden. Zeker doen!

Als je geïnteresseerd bent om deze 2 proeflessen te volgen, stuur dan een email naar [email protected]. Er wordt dan voor gezorgd dat je de juiste informatie krijgt, waarna je kunt deelnemen aan de proeflessen.

Je kunt je vervolgens aanmelden voor de tennisvereniging op onze website via aanmelden Wij zorgen er dan voor dat je aangemeld wordt bij de KNLTB en dat je een tennispasje ontvangt. Ook word je dan ingeschreven voor de trainingen in je eigen groep en mag je aan de competitie deelnemen. (Zie Trainingen)

Contributiestructuur |

De contributiestructuur zit zo in elkaar, dat zowel de jeugdtraining (32 weken), de contributie als de deelname aan de competitie hierin verwerkt is. De trainingen bij onze tennisvereniging worden verzorgd door Personal Tennis.
Wij hechten waarde aan een goede begeleiding en coaching van onze jeugd. Personal Tennis heeft hiervoor getrainde en gecertificeerde mensen in dienst die precies weten welke leeftijdscategorie welke training nodig heeft. In de praktijk blijkt dit goed te werken en we merken dat de jeugd hier blij en tevreden mee is.

We doen ons best om een aantrekkelijk tarief neer te leggen zodat onze tennissport voor iedereen toegankelijk is. Vandaar dat TV Apollo ’69 een gedeelte van de kosten voor haar rekening neemt.  

Daarnaast heb je het hele jaar door toegang tot het tennispark met behulp van je tennispasje. Je kunt dus 7 dagen in de week, 24 uur per dag je favoriete sport beoefenen op ons mooie sportpark. Dat is pas handig en zeker de moeite waard!
 

Kosten lidmaatschap |

Voor de jeugd bieden wij een Junior totaalpakket aan, waarin verschillende kosten zijn opgenomen. De inning van deze pakketten verloopt via de penningmeester van onze club.

De kosten voor het Junior totaalpakket worden ieder jaar opnieuw bepaald, omdat dit onder andere afhankelijk is van het aantal trainingsuren en het aantal jeugdleden. De kosten voor de contributie, de competitie en de trainingen gedurende het hele jaar bedragen voor 2024 € 240,- Dat is € 63,- contributie en € 235,- trainingskosten (Personal Tennis). Apollo ‘69 draagt € 58,- bij.

  • Per 1 april lid | € 181,25 (76%) 
  • Per 1 juli lid | € 96,50 (40%)
  • Per 1 oktober lid | € 47,- (20%)
    (je betaalt geen contributie, alleen trainingskosten)  

Hieronder vermelden we een aantal voorwaarden bij de afname van een pakket:

  • Er is geen restitutie mogelijk van het totaalbedrag bij het eerder afmelden van trainingen. Het pasje blijft de rest van dat jaar gewoon geldig, waardoor men de rest van het jaar gewoon toegang blijft houden tot de banen. De dan nog te maken trainingskosten zijn voor eigen rekening;
  • Als je op een later moment gedurende een jaargang (een jaargang duurt van januari tot december) lid wordt betaal je naar rato voor het Junior totaalpakket.  

Graag attenderen wij alle ouders op de mogelijkheid van een ouder-kind lidmaatschap. Als jouw zoon of dochter lid is van onze vereniging, heb jij zelf de mogelijk een ouder-kind lidmaatschap af te sluiten voor slechts € 40,- per jaar.
Je kunt dan samen met jouw zoon of dochter het hele jaar tennissen op ons park. Via het baanreserveringssysteem (via de club-app) kun je dan een baan afhangen en lekker gaan tennissen!

Houd er wel rekening mee dat de banen tijdens competitiedagen, toernooien en trainingsdagen beperkter beschikbaar zijn.  

Hopelijk zien we jullie binnenkort met zoon of dochter op de tennisbaan! 


Aanmelden | 

Je bent naast het vaste instroommoment aan het begin van het jaar op ieder gewenst moment welkom als nieuw lid. Er wordt namelijk naar gestreefd om nieuwe leden zo snel mogelijk in te laten stromen in een trainingsgroep en bij de begeleidingsgroepjes. Je hoeft alleen de maanden te betalen die je dan daadwerkelijk lid bent van TV Apollo ‘69.

Het contributiejaar loopt zoals aangegeven van januari t/m december.

Meer informatie lidmaatschap | 

Voor meer informatie over een lidmaatschap, verwijzen wij u graag naar de ledenadministratie. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Adres

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum

KVK-nummer

40164642