Instructie kantine dienst

18 maart 2024


Aan iedereen die een bardienst draait:   

Jij hebt je ingeschreven om dit jaar één of meerdere kantinediensten te draaien, waarvoor bij deze heel veel dank! Met jouw hulp kunnen we de kantine zoveel mogelijk open houden, en daar worden we allemaal blij van ;-) 

Een korte uitleg over wat er van je verwacht wordt vind je samet met extra informatie in de klapper in de kantine. Natuurlijk kan het zijn dat je alsnog vragen hebt, stel ze gerust aan één van de leden van de kantinecommissie. De datum waarop je kantinedienst draait, kun je terugvinden in de KNLTB app. Je krijgt kort van tevoren een automatische mail als herinnering. Je ontvangt van je voorganger de sleutel en in de mail staat ook aan wie je deze na je dienst weer mag geven.  

Je bent zelf verantwoordelijk voor je kantinedienst. Mocht je door omstandigheden je dienst niet kunnen draaien, ruil dan met iemand anders en geef dit aan Aniek Pinners door. Je kun in de app kijken wie wanneer dienst heeft, en dit op deze manier zelfstandig regelen.  

Mocht je twijfelen of de kantinedienst wel doorgaat, bv met heel slecht weer, overleg ook dit dan met Aniek. Mocht dit zo zijn, dan wordt er gezamenlijk gezocht naar een oplossing, in de vorm van een andere datum of andere taak.  

We hebben helaas afgelopen jaar gemerkt dan mensen niet op komen dagen voor hun kantinedienst, zonder dit op te geven of zonder reden. We gaan dat dit jaar beter met elkaar in de gaten houden, simpelweg omdat dit niet fair is tegenover je mede tennisvrienden, die wel netjes hun twee diensten draaien. Mocht je zonder reden of aangeven niet op komen dagen, dan wordt alsnog de extra bijdrage in rekening gebracht.  

PS. Er staan nog altijd dat open, met name tijdens de toernooien. Eigenlijk zijn dit juist de leukste dagen om te werken! En, omdat we elke dag extra diensten hebben open gezet, is de werkdruk ook een stuk minder. Pilsjes tappen voor 25 tennissers, is toch echt net wat leuker dan een avond niks doen, toch? Mocht je dus tijdens toernooien nog kunnen, laat het ons dan vooral weten!  

Bij deze, nogmaals bedankt voor je hulp. We gaan er samen een mooi tennisjaar van maken!  

De kantinecommissie Marianne, Annemieke, Sharon, Aniek, Stijn & Stan 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Adres

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum

KVK-nummer

40164642