Verslag Apollo Open 2020

20 september 2020


Ieder jaar in week 35 organiseert TV Apollo een Open toernooi en dit jaar zelfs onder een oude bekende naam, het ‘Apollo Open’ toernooi. Ook nog eens met extra ‘voorzieningen’ i.v.m. de coronapandemie zoals verplichte looproute, twee extra partytenten en een vergroot terras langs de speelvelden.  

Met wederom het maximaal aantal inschrijvingen 160 (159 in 2019) heeft het planningsprogramma ons goed geholpen om in vijf avonden en drie volle dagen 180 wedstrijden (177 in 2019) te plannen. Ruim 40 inschrijvingen uit eigen vereniging, waaronder ook veel zomerleden, een promotie voor de tennissport!
Ook het (jeugdige) publiek was voltallig aanwezig, door de week, maar ook zeker op de finaledag.

Vooraf was ’t spannend, gaat het toernooi door, in welke vorm én krijgen we voldoende inschrijvingen? Terugkijkend was het weer een heel mooi en succesvol toernooi!  

Dank aan alle vrijwilligers en diverse commissies voor jullie diensten voorafgaande en tijdens het toernooi.
Tenslotte ook dank aan de sponsors van onze tombola: Simone bloem- en woondecoratie, Fun & Entertainment Center Sevenum, Ijssalon Lo Solé, Gasterie Lieve Hemel, Fysiotherapie Mulders, Summa Adviesgroep, Passie voor vis, Stijlkapper Sandra Peeters, Stichting honderdtien en Stefan Faust Fotografie.

Foto's die tijdens toernooi zijn gemaakt vind je via deze link
De winnaars en alle uitslagen vind je via deze link.   

Apollo Open commissie 2020
Moniek, Moniek, Roel, Bobby en Theo

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Address

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum