Summa Open 2019 wederom een succesvol toernooi!

08 september 2019

Van zondag 25 augustus 2019 t/m zondag 1 september 2019 werd het Summa Open tennistoernooi gespeeld. We mogen er trots op zijn dat we wederom een groot aan inschrijvingen hadden.
Met ongeveer 150 spelers zijn in totaal 177 single- of dubbelwedstrijden gespeeld in de categorieën 3 t/m 7, mooie spannende wedstrijden met enkele zeer verrassende uitslagen.
Het was een toernooi met tropische temperaturen, gedurende de toernooiweek sneuvelden er zelfs warmte records. Zaterdag tijdens de kwart- en halve finalewedstrijden was het 's middags ruim 30 graden, zondag tijdens finaledag ideale temperaturen om lange en spannende wedstrijden te spelen.

Het toernooi werd op zondag rond 17:30 afgesloten met de prijsuitreiking met aansluitend de tombola op een goed gevuld terras.  

Voorafgaande aan het toernooi heeft de park- en kantinecommissie het nodige werk verzet waardoor de speelvelden en kantine er weer netjes en aangekleed uit zagen. Er was zelfs al rekening gehouden met de te verwachten hoge temperaturen. Parasols en emmers met sponsen stonden klaar. Hartelijk dank aan deze vrijwilligers en natuurlijk ook aan alle vrijwilligers tijdens het toernooi.  

Foto's die tijdens toernooi zijn gemaakt vind je via deze link
De winnaars en alle uitslagen vind je via deze link.   

Summa Open commissie 2019
Moniek, Moniek, Marloes, Bobby en Theo

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Address

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum