Procedure hervatten Rakettoss.

04 juli 2020

Het is niet mogelijk om voor de rackettoss banen per persoon te reserveren daarom moeten de banen op dinsdagavond worden geblokkeerd van 19.00 tot 21.00uur en op donderdag van 10.00tot 12.00uur.

Na afloop van de rackettoss dient de dienstdoende persoon de tafels en stoelen op het terras met desinfectiemiddel te reinigen.

Bij gebruik van het toilet handen wassen en deurklinken, kraan en doorspoelknop met desinfectiemiddel reinigen.

Ook voor de spelers die op de maandagmorgen spelen is er een mogelijkheid om koffie te drinken op dezelfde voorwaarden alsgesteld voor de rackettoss op dinsdag en donderdag.

Ballen(4 stuks per baan) moeten bij de racket toss voor aanvang op de baan worden klaargelegd.  

Procedure hervatten racket toss dinsdag en donderdag Apollo’69.

1. In alle gevallen moet de 1,5mtr. afstand gerespecteerd worden.

2. Bij aankomst op het park is het verplicht de handen buiten te wassen met water en zeep of met vloeistof te desinfecteren.

3. Eenmaal op het park neemt men een baannummertje op een tafel onder de overkapping   en na kennisname van de baan gaat het nummertje in een schaal die op de tafel staat.   De looprichting is het terras op gaan via het trapje bij de schuifdeuren en er af via de rolstoelhelling.

4. Men blijft niet onder de overkapping staan maar gaat naar de baan die men getrokken heeft.

5. Na de bel voor het wisselen van de banen nemen eerst de spelers die later dan 19.00 uur zijn gekomen een nummertje en daarna  eerst de spelers die van baan 1 zijn gekomen dan van baan 2 enz. alles met in achtneming van 1,5mtr. afstand.    Dit ook via de looproute zoals bij punt 3 aangegeven.    Banen 3-4-5-6 lopen om de kantine heen om ook volgens de aangegeven route een nieuw nummertje te pakken.    Rennen voor een volgende reservering heeft dus geen zin. Wacht dus rustig op je beurt zoals beschreven. 

6. Bij de volgende wissel eerst de spelers die niet op een baan hebben gestaan voor de tweede ronde daarna weer de spelers afgekomen van baan 1 dan 2 enz. 

7. Telborden op de banen niet gebruiken. 

8. Bij gebruik van een drankje op het terras gelden de volgende regels. Gebruik van het terras alleen mogelijk indien 1,5mtr. afstand gerespecteerd kan worden. Uiterlijk op 29 juni zal er een nieuw terras worden opgesteld tussen baan 2 en 3 dus het overkapte terras wordt niet gebruikt. Voor de schuifdeur van de kantine staat een tafel waar men een drankje kan bestellen. De deur van het halletje naar de kantine moet gesloten zijn. Alleen het dienstdoende lid mag in de kantine aanwezig zijn en hij/zij neemt de bestelling op    en maakt deze klaar. Hij registreert de bestelling op de daarvoor bestemde briefjes. Ieder dient zijn bestelling zelf af te halen en na afloop glazen en flessen te retourneren op de tafel voor de openstaande schuifpui.   

Betaling van gebruikte consumpties graag via pin of contactloos.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Address

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum