Personal Tennis nieuwe hoofdsponsor T.V. Apollo'69

22 februari 2022


Ik kan me de eerste gesprekken met Tom nog goed herinneren.

Een ambitieuze jongen uit Sevenum die een droom heeft om een tennisschool te beginnen en het tennissen in de regio verder op de kaart wil zetten klopt aan de deur bij T.V. Apollo ’69.

We waren op dat moment net aan het bekijken hoe we het jeugdtennis aantrekkelijker konden maken en de structuur van het jeugdtennis konden verbeteren.

Onze ambitie en het enthousiasme van Tom pasten bij elkaar en heeft na vele jaren succesvolle samenwerking geleidt naar een volgende stap.

“We zijn als vereniging altijd erg actief en vooruitstrevend en kunnen dit niet zonder proactieve tennisschool” zegt Wil.

“We waren bijvoorbeeld een van de eerste verenigingen in Nederland met een all-in lidmaatschap voor de jeugd en zijn enkele jaren geleden succesvol gestart met G-tennis.

Dit lukt niet zonder een tennisschool met betrokken tennisleraren, in ons geval clubtrainer Sjuul Geurts.” Afgelopen najaar was een ideaal moment om onze samenwerking verder te ontwikkelen.

Personal Tennis kreeg met het aansluiten van Bart Schouten als mede-eigenaar meer mogelijkheden en wij hebben nog steeds ambities in groei van ons aanbod in trainingen, clinics en tennisvormen zoals Dynamictennis, OldStar Tennis en vormen van buitenschoolse opvang in combinatie met tennis.

Fantastisch dat we onze samenwerking nu kunnen bekrachtigen met een meerjarig sponsorschap! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Address

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum

KVK-nummer

40164642