Inschrijven VJC 2024

18 oktober 2023


Hoi tennisvrienden.
 
Zo goed als alle wedstrijden NJC 2023 zijn gespeeld, met als resultaat 3 kampioenen, proficiat allemaal! Voor alle verdere info daar over, klik hier.  
 
Nu wordt het al weer tijd om de aandacht te vestigen op de voorjaarscompetitie 2024.
 
Zoals jullie wellicht hebben meegekregen is er tegenwoordig zoveel animo voor de competitie dat we alles uit de kast moeten halen om iedereen te kunnen laten spelen. Met 6 banen kunnen we maximaal 4 teams thuis laten spelen, en als de KNLTB de wedstrijden uit / thuis netjes verdeelt, zouden we 8 teams kunnen inschrijven.
 
Met name de vrijdagavond is uiterst populair. Ook dit voorjaar zullen er op de vrijdagavond 10 weken lang, om de week dubbels en mixen gespeeld worden. Desondanks verwachten we bij de dubbels meer dan 8 inschrijvingen.
 
Om teleurstellingen te voorkomen hebben we besloten om jullie van te voren te informeren hoe we daar mee om zullen gaan.
In dat geval gaan we weer proberen om banen te reserveren bij TC Blerick. De extra kosten zullen volledig worden doorberekend aan alle teams die op dezelfde avond spelen waar er teveel inschrijvingen zijn.
 
Mochten we geen of onvoldoende banen kunnen reserveren, dan vragen we het team of de teams met de meeste spelers die zich bij 2 teams hebben ingeschreven zich terug te trekken. Realiseer je dit dus goed als je je bij 2 teams inschrijft, of bij een team inschrijft waar spelers in staan die zich bij meerdere teams inschrijven.
Als allerlaatste onwenselijke stap zullen we moeten gaan loten. Maar laten we hopen dat dit niet nodig zal zijn.
Dit voorjaar hadden we 9 dubbel teams, en 5 mix teams op de vrijdag, dus kies liefst voor de zaterdag, of een vrijdag mix team.
Wij denken dat dit het eerlijkste is, en dat er dan zoveel mogelijk spelers kunnen spelen.
 
Nog even voor de duidelijkheid:
 
Ook dit voorjaar weer:
 
Vrijdagavondcompetitie: Om de week dubbel/mix, en 5 speeldagen.

De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor kan het voor verenigingen lastig zijn om als gevolg van een beperkte baancapaciteit alle spelers op vrijdagavond competitie te laten spelen. Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB VJC op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.
 
Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

Teams spelen om de week competitie, de heren- en damesteams  starten gelijk met de reguliere competitie, namelijk op 5 april;  de gemengde teams een week later, op 12 april.

Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;

De totale organisatie op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). 
 
De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.
Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;
 
Klik hier voor de speeldata, speeldagen en categorieën VJC 2024.
 
Om alles in goede banen te leiden vragen we jullie op tijd in te schrijven, zodat we snel kunnen beginnen met improviseren, indien nodig.
Net als voorgaande jaren is inschrijven als team of individueel mogelijk.
Onze voorkeur heeft het inschrijven van een team, bij de inschrijving zal de captain het volledige team inschrijven met 1 categorie keuze.
Een team bestaat uit tenminste 5, bij voorkeur 6 spelers.
De Wedstrijdcie behoudt zich het recht voor om leden toe te voegen aan je team!
Naast de team inschrijving is het dus ook mogelijk je individueel in te schrijven waarna wij als wedstrijdcommissie ons best zullen doen je toe te voegen aan een passend team.

Voor meer info over de VJC 2024 klik je hier.

Heb je daarna nog een vraag mail dan naar [email protected]

Het inschrijfformulier bereik je door te klikken op een van de onderstaande mogelijkheden:

TEAM INSCHRIJFFORMULIER of INDIVIDUEEL INSCHRIJFFORMULIER

Deadline voor inschrijven is maandag 18 december 2023 om 23.59 uur!

Met sportieve groet, namens de wedstrijdcommissie,

Guido Geelen, VCL T.V. Apollo '69 Sevenum

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Adres

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum

KVK-nummer

40164642