Coronavirus

13 maart 2020


Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was, nu voor heel Nederland geldt.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat de KNLTB nu adviseert

alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Voor ons betekent dit specifiek dat we alle activiteiten georganiseerd door tv Apollo’69 aflassen. Het betreft onze clubkampioenschappen, jeugdtoernooi, jeugdtrainingen en de rackettoss op dinsdagavond en donderdagmorgen.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen zij iedereen op om zo veel mogelijk andere clubbijeenkomsten zoals vergaderingen, vieringen en bijeenkomsten ook af te gelasten. In het licht van de oproep om sociale contacten te verminderen zullen we ook de kantine tot 31 maart sluiten.

Vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.

TV Apollo’69 conformeert zich in deze aan de richtlijnen van de KNLTB en RIVM en wij vragen alle leden het gezonde verstand te gebruiken en deze richtlijnen op te volgen.

We volgen de berichtgevingen en zullen ons de aankomende weken beraden over het eventueel voortzetten van onze clubkampioenschappen en –toernooien en het inhalen van de trainingen.

Bestuur TV Apollo ‘69

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Address

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum