Clubkampioenschap Dubbel 2022

14 mei 2022


Het tweede clubkampioenschap van het jaar 2022 komt er al weer aan!
We nodigen jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan het

T.V. Apollo ‘69 Clubkampioenschap Dubbel 2022

Dit vindt plaats van vrijdag 17 juni t/m zondag 26 juni 2022, waarin we het eerste weekend (vrijdag 17 t/m zondag 19 juni) alléén inplannen indien dit nodig is bij een groot aantal deelnemers. Op zaterdag 25 juni willen we afsluiten met een gezellige feestavond, verdere info hierover volgt.

Iedereen die lid is van onze tennisclub is welkom om deel te nemen! Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders niveau, ook als je net begonnen bent met tennis. 

Lijkt het je leuk om mee te doen?!

 • Ga dan snel op zoek naar een dubbel-partner.
  Mocht je zelf echt geen dubbel-partner kunnen vinden geef je dan individueel op. Wij zullen ons best doen om jou aan iemand te koppelen. Deelname is dan echter niet gegarandeerd.

 • Stem samen met je dubbel-partner af of, en welke beperkingen jullie hebben. Ieder koppel kan maximaal 2 beperkingen opgeven voor de periode van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni. Mochten we ook gebruik maken van het eerste weekend, dan stemmen we dit nog met jullie af.   Op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni zullen we de (kwart-/halve) finales spelen. Voor deze 2 dagen kunnen géén beperkingen worden opgegeven.

 • Op toernooi.nl staat de eerste wedstrijd om 17.45 uur gepland, deze gaan we alleen gebruiken als dat nodig is, kun je pas vanaf 19.00 dan vermeld dit in de opmerkingen.
  Let op: indien je een hele avond verhinderd bent, dien je ook de hele avond te blokkeren op toernooi.nl; op niet geblokkeerde tijden kunnen er namelijk wel wedstrijden gepland worden.

 • Geef je op vóór woensdag 8 juni via onderstaande link:
  T.V. Apollo '69 Clubkampioenschap Dubbel 2022 - Toernooi.nl
  Let op: Beide deelnemers dienen zich ieder apart in te schrijven. Zorg dan ook dat je het knltb-nummer van je partner weet. Dit kun je terugvinden op de KNLTB-clubapp.

Nieuwscategorieën Clubkampioenschap

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 467 2942

Address

Hackfoirtstraat 38
5975 XP Sevenum

KVK-nummer

40164642