Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
5 jun. Zomerlidmaatschap 2017
25 mei Dubbelkampioenschappen dames en heren
1 mei Senior eendagstoernooi 50+
23 maa. Zijn banen bezet ??
14 feb. Bardienst instructie.
3 okt. Lid worden.
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
receptie-1-2016.jpg
receptie2016.jpg
Heren_finale.JPG
Meest recente foto's
Zomerlidmaatschap 2017
 Erik Koolen  Lidmaatschap  169x gelezen
Een mooie tenniszomer in Sevenum……
Zomerlidmaatschap een hele zomer sporten voor maar € 45,--
van 15 juni tot 15 oktober.
Je kunt je opgeven door het beneden staand formulier in te vullen.


Formulieren
Zomerlidmaatschap 2017
maandag 5 juni 2017, 12:47 uur 0 reacties (reageer)
Dubbelkampioenschappen dames en heren
 Erik Koolen  Toernooien  113x gelezen
Na 1,5 week voorrondes werden op zaterdag 24 juni de halve finales en finales van de dubbelkampioenschappen gespeeld. De veertien koppels bij de heren waren verdeeld over een A- en B- poule. Bij de dames streden tien koppels in één poule om de eer.
Bij de heren B wisten nieuwkomers Teun en Koen Gommans verrassend de halve finale te halen. Wil Jacobs en Jeu Buijssen stopten daar hun opmars. In de andere halve finale wisten René van Berlo en Rob Hermans een 5-2 achterstand in de derde set tegen Theo Coumans en René Stoter om te buigen in 7-5. In de finale waren Wil en Jeu echter te sterk voor hen en wonnen met 6-3 en 6-4.

Pascall en Lizette Stoter bereikten bij de dames als eerste de halve finale door Marjo en Jenny Hoeijmakers te verslaan met 6-2 en 6-2. Meihua Zhou en Brigitte Martens hadden in de andere halve finale iets meer tijd nodig om zich te ontdoen van Ingrid en Marlies van Enckevort met 6-2 en 6-4. De finalestrijd werd overtuigend gewonnen door Pascall en Lizette met 6-2 en 6-1.

Laurens van Hegelsom en Theo Sijbers wisten hun halve finale bij de heren A snel te bereiken door Erik Koolen en Joan Wanten met 6-3 en 6-0 te verslaan. Erik Janssen en Bobby Minten moesten in de andere halve finale veel dieper gaan. Roel Janssen en Geert-Jan van Enckevort bogen pas na ruim 2 uur. Setstanden 4-6, 6-3 en6-4. En toen volgde een prachtige en spannende finale. Na 2,5 uur spelen en met de setstanden 6-7, 6-4 en 6-2 op de klok konden Erik en Bobby als clubkampioenen worden gehuldigd.

De weergoden waren ons goed gezind tijdens deze clubkampioenschappen: nauwelijks regen, af en toe wat warm en veel wind. Goede omstandigheden die ook de nodige supporters verleidden om hun favorieten aan te moedigen. Op zaterdag zorgde de kantinecommissie voor de nodige hapjes en er is nog tot laat in de avond gedronken op en met alle clubkampioenen.  Als wedstrijdcommissie kijken we terug op een geslaagd toernooi. 
Gert en Ingrid, namens de wedstrijdcommissie.

donderdag 25 mei 2017, 15:18 uur
Senior eendagstoernooi 50+
 Erik Koolen  Toernooien  53x gelezen

Ook dit jaar wordt er in samenwerking met de KNLTB een Senior Plus Event (voorheen Eendagstoernooi 50+) georganiseerd door TV Apollo 69 in Sevenum en wel op donderdag 27 juli 2017. Evenals in voorgaande jaren staan sociale contacten en gezelligheid centraal en gaat het er niet om wie de beste is. Gespeeld wordt gemengd dubbel met wisselende partners. Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie en vlaai. Begin wedstrijden 10.00 uur. Einde wedstrijden ca. 16.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt 8,50 Euro, waarvan rond 13.00 uur een lunch wordt geserveerd.
Opgeven kan t/m vrijdag 21 juli 2017 bij :
Fien Wanten joswanten@home.nl
Jos Fleuren  jamfleuren@hetnet.nl
Nelly John  nellyjohn@home.nl
of door het strookje in te leveren wat je thuis hebt ontvangen.

maandag 1 mei 2017, 11:33 uur 0 reacties (reageer)
Zijn banen bezet ??
 Erik Koolen  Afhangbord  3029x gelezen

Om van huis uit te zien hoe de banen bezet zijn voor trainingen, competitie of toernooien klik hier.

Wil je een actueel overzicht van de huidige bezetting, klik hier.

donderdag 23 maart 2017, 10:57 uur


Bardienst instructie.
 Erik Koolen  Kantinecommissie  1757x gelezen
Korte instructie:
Links boven Inloggen: Login met je pasje nr of je e-mail adres, type je wachtwoord, maar als je dat niet lukt zie je eronder wachtwoord vergeten en dan krijg je op je email adres een systeem wachtwoord wat je dan kunt gebruiken als tijdelijk wachtwoord, dit kun je hierna veranderen in je eigen wachtwoord.
Klik in de linker kolom op Bardienst, datum(s) selecteren, klik links onder op inschrijven.
 
Bij het eventueel ruilen van datum eerst uitschrijven, dit doe je door op je datum te gaan staan en daarna rechts onder uitschrijven klikken, daarna geruilde datum opnieuw klikken en opnieuw inschrijven.
 

dinsdag 14 februari 2017, 15:19 uur
Lid worden.
 Theo Coumans  Lidmaatschap  5106x gelezen

Wil je lid worden van TV Apollo '69? Dat kan makkelijk, klik op het formulier onder dit bericht, vul het in en wij nemen contact met je op. Wil je ook een pasfoto aanleveren bij Pierre Hermans van Ulftstraat 8 in Sevenum.
Klik voor meer informatie over onze vereniging op 'Over vereniging'. Je vindt daar algemene informatie over TV Apollo '69.


Download bestanden
Mutatieformulier persoonlijke gegevens. 168 KB (2197x opgehaald)
Mutatieformulier persoonlijke gegevens.

Formulieren
Lid worden
maandag 3 oktober 2016, 10:08 uur 1 reactie (reageer)
Summa Open 2016
 Erik Koolen  Toernooien  754x gelezen
Summa Open 2016: Een succesvol toernooi 
Met een iets kleiner deelnemersveld, dan vorig jaar (algemene trend, ook door late vakantieperiode) kijken we terug op een mooi toernooi. 137 enthousiaste spelers (41 eigen leden), goede sfeer op en rond de banen met veel publiek!

Het toernooi begon op zondag 28 augustus onder tropische temperaturen, door de week schitterend tennisweer.
Op de finaledag, zondag 4 september een klein dipje, ’s morgens enkele flinke buien waardoor het overtollige water met trekkers van de banen moest worden geveegd om niet te veel uit te lopen op het wedstrijdschema. Totaal zijn er tijdens dit toernooi 165 (enkel- / dubbel) wedstrijden gespeeld.

Rond 19:15 u werd in de kantine de prijsuitreiking gehouden met aansluitend de tombola, waarbij de hoofdprijs, een weekendje rondtoeren in Summa’s Burton dit jaar naar Eveline, lid van TC Grubbenvorst, ging.

De kantinecommissie met al haar vrijwilligers heeft er voor gezorgd dat spelers en publiek niets te kort kwamen. Daarnaast heeft de parkcommissie er weer voor gezorgd dat ons tennispark er netjes en verzorgd bij ligt.
Ook een woordje van dank aan fotograaf Guido die weer mooie actiefoto’s heeft gemaakt die tijdens toernooi meteen op de TV’s werden getoond met leuke reacties van spelers.

Terugkijkend op Summa Open 2016, het 45e Open toernooi van TV Apollo, kunnen we stellen dat  het een geslaagd toernooi is.
Klik hier voor de einduitslagen van het toernooi en alle uitslagen
Klik hier voor de foto's die tijdens dit toernooi zijn gemaakt.


maandag 5 september 2016, 17:09 uur
Training-lessen bij Apollo.
 Erik Koolen  Trainingen  1850x gelezen
Personal Tennis is een tennisorganisatie die zich zowel richt op het senioren tennis als het jeugd tennis in Noord-Limburg. Persoonlijke aandacht is hierbij dé kernwaarde van de onderneming. Personal Tennis is opgericht in 2012 door Robert Hesen & Tom Maassen. Wij verzorgen op verschillende locaties tennislessen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Deelnemers kunnen bij ons vooraf persoonlijke wensen/doelen aangeven. Daarnaast wordt er getraind in kleine groepen. Sinds het begin van 2015 geeft Personal Tennis op onze vereniging les, zowel de jeugd als de senioren. Voor het komende seizoen is het nu mogelijk om in te schrijven op hun website (www.personaltennis.nl).
Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor het jeugdtennis: http://personaltennis.nl/inschijven-tv-apollo-jeugd/
De link voor het inschrijven voor het seniorentennis is de volgende;http://personaltennis.nl/inschrijven-tv-apollo-senioren/
Voor meer informatie over Personal Tennis en de heren kunt u op de site terecht (www.personaltennis.nl).
Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar info@personaltennis.nl

woensdag 1 april 2015, 15:15 uur
E-mailadres wijziging doorgeven
 Theo Coumans  Lidmaatschap  2265x gelezen

Heb je een nieuw e-mailadres, of heb je het vermoeden dan onze vereniging jouw e-mailadres nog niet heeft, vul dan onderstaand formuliertje in of schrijf een e-mail naar onze ledenadministratie Pierre Hermans pieannyhermans@hetnet.nl Zo hebben we de mogelijkheid om ook jou van actuele verenigingsinformatie te voorzien.


Formulieren
E-mailadres wijzigen
donderdag 15 mei 2014, 22:20 uur
Kunnen we tennissen vandaag?
 Theo Coumans  Afhangbord  1818x gelezen

zaterdag 7 april 2012, 10:36 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Afhangbord
 Competitie
 Kantinecommissie
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Sponsoren
 Toernooien
 Trainingen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 Januari - 26 December
 Racket Toss Dinsdagavond vanaf 19.00 uur

5 Januari - 28 December
 Racket Toss Donderdags'morgens vanaf 10.00 uur

1 Juli - 1 Juli
 Tenniskamp

15 Juli
 T & W toernooi met clinic

27 Juli - 27 Juli
 Senior Plus Event 2017

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Gemengd
 Donderdag Heren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren