Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
23 feb. De nieuwe banen
14 feb. Bardienst instructie.
10 feb. Voorjaar competitie 2017 senioren
2 feb. Start Nieuwe Banen maandag 6 febr.
13 jan. Lid worden.
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
receptie-1-2016.jpg
receptie2016.jpg
Heren_finale.JPG
Meest recente foto's
De nieuwe banen
 Erik Koolen  Nieuws  11x gelezen
Vier banen zijn klaar. Omdat de komende drie dagen regen wordt aangegeven kunnen de laatste twee banen niet aangelegd worden. Lijmen en zand instrooien moet en kan alleen bij droog weer. Maandag bij droog weer een nieuwe poging om de twee banen in een dag te doen.
donderdag 23 februari 2017, 15:31 uur
Bardienst instructie.
 Erik Koolen  Kantinecommissie  1379x gelezen
Korte instructie:
Links boven Inloggen: Login met je pasje nr of je e-mail adres, type je wachtwoord, maar als je dat niet lukt zie je eronder wachtwoord vergeten en dan krijg je op je email adres een systeem wachtwoord wat je dan kunt gebruiken als tijdelijk wachtwoord, dit kun je hierna veranderen in je eigen wachtwoord.
Klik in de linker kolom op Bardienst, datum(s) selecteren, klik links onder op inschrijven.
 
Bij het eventueel ruilen van datum eerst uitschrijven, dit doe je door op je datum te gaan staan en daarna rechts onder uitschrijven klikken, daarna geruilde datum opnieuw klikken en opnieuw inschrijven.
 

dinsdag 14 februari 2017, 15:19 uur
Voorjaar competitie 2017 senioren
 Roel Janssen  Competitie  186x gelezen
De speeldatum en de teamindeling staan in de formulieren die je kunt downloaden.

Download bestanden
Speeldata voorjaar competitie 2017 39 KB (168x opgehaald)
Teamindeling vjc 2017 260 KB (47x opgehaald)
Teamindeling vic 2017
vrijdag 10 februari 2017, 15:57 uur
Start Nieuwe Banen maandag 6 febr.
 Erik Koolen  Nieuws  41x gelezen

Eindelijk is het dan zover. De nieuwe banen zijn in aantocht.
Zoals we in eerder mailings al aan hebben gegeven is hier een behoorlijk bestuurlijk proces aan vooraf gegaan. Op 21 december kregen we eindelijk groen licht van de gemeente dat de vervanging van de banen is goedgekeurd door de gemeenteraad en de financiering akkoord is. Door het zelf aan te besteden, zelfwerkzaamheden uit te voeren en enkele onderdelen bij andere aannemers neer te leggen kunnen we in plaats van vier banen zes banen vervangen. Op 21 december hebben we direct de offerteaanvragen de deur uit gedaan. Midden januari de offertes binnen gekregen en het onderhandel traject opgestart. Vorige week de aannemer gekozen en dit besproken met gemeente.
Afgelopen vrijdag de officiele opdracht de deur uit gedaan zodat aannemer de materialen kon gaan bestellen om zo snel mogelijk te kunnen beginnen.
Vandaag de definitieve startdatum besproken… en dit wordt aanstaande maandag 6 februari vanaf 12.00 uur.
De opleverdatum, bij normaal vorstvrij weer, is 1 maart. 

De uitvoerende aannemer voor de banen is Rooden Landscaping Solutions die een jarenlange ervaring hebben in de aanleg van tennisvelden. De renovatie van de hekwerken zal uitgevoerd worden door Adrem Hekwerken uit Sevenum.
We zijn erg blij dat we ondanks de korte voorbereidingstijd zo snel kunnen beginnen en we bij aanvang van het nieuwe seizoen nieuwe banen hebben en weer 15 jaar vooruit kunnen.

donderdag 2 februari 2017, 16:28 uur


Start project voor mensen met beperking.
 Erik Koolen  Nieuws  192x gelezen
Tennisvereniging Apollo ’69 uit Sevenum wil de komende jaren een meer maatschappelijke positie gaan innemen. Daarom wil de tennisclub begin volgend jaar beginnen met een project waaraan mensen met een handicap en kinderen uit achterstandsgezinnen kunnen meedoen. Apollo ’69 vindt het belangrijk dat iedereen, ongeacht beperking, mee kan sporten. 

Teun Spijkhoven, bestuurslid van de tennisvereniging, kwam met het idee. “Twee jaar geleden wilden wij als sportclub laten zien aan onze leden en aan de maatschappij waar wij voor staan”, vertelt hij. “We wilden een maatschappelijk betrokken tennisclub worden. Vervolgens kwam het idee om iets te doen met mensen met een beperking en kinderen uit achterstandsgezinnen. Zij verdienen het ook om zich bij een sportclub te sporten. Voor deze doelgroepen is het vaak een moeilijke stap om zich aan te melden. Zo wordt er vaak geen rekening gehouden met hun beperkingen en financiële mogelijkheden. Daar willen wij dus verandering in gaan brengen.” 

Wil Jacobs, voorzitter van Apollo ’69, zou vandaag nog aan het project willen beginnen. “Helaas is dit nog niet mogelijk”, vertelt hij. “Onze tennisbanen zijn niet goed genoeg om ons plan te realiseren. Daar wordt al zeventien jaar op gespeeld. Die zijn toe aan vervanging. Daarom gaan we begin volgend jaar de huidige banen renoveren.”

Het gaat niet slecht met de tennisclub. “In tegenstelling tot andere sportverenigingen hebben wij een lichte stijging van het aantal leden”, vertelt Jacobs. “Onze velden worden goed benut. Zo zijn elke avond de banen grotendeels bezet. Overdag spelen met name onze oudere leden en wordt er getraind door de jeugd. Hier is ook de mogelijkheid om geestelijk- en lichamelijk gehandicapten ruimte te geven om onder leiding van gecertificeerde trainers aangepast tennis te bedrijven. Kinderen uit achterstandsgezinnen zouden zich aan kunnen sluiten bij trainingen van de jeugd.”

Spijkhoven ziet dat er weinig wordt gesport door de doelgroep waar de tennisvereniging zich op wil richten. “In de gemeente Horst aan de Maas zijn er nog te weinig sportverenigingen waar ze met deze doelgroep rekening houden. Onlangs werd er in Sevenum een dagbesteding geopend voor gehandicapten. Daar ben ik even langs gegaan. Er werd verteld dat de bewoners een activiteit in de buitenlucht missen. Dat is precies het probleem wat wij willen oplossen. Ik heb meteen een mail gestuurd naar de dagbesteding met de oplossing. Ik hoop dat we samen dit probleem kunnen aanpakken.” 

Om de financiële kant van het plan te bekostigen heeft Apollo’69 een plan van aanpak in de steigers staan. “Zo zal de club kijken uit welke maatschappelijke potjes geld beschikbaar is”, zegt Spijkhoven. “We hebben het idee al voorzichtig in de regio bekend gemaakt. Meerdere bedrijven en instanties hebben al interesse getoond. Dat doet ons heel goed als tennisclub. Dan krijg je meteen het gevoel dat je op het goede pad zit. Onze leden willen zich ook graag inzetten voor ons project. Door de jaren heen zijn we een sterke groep geworden op gebied van samenwerkin. Iedereen staat klaar en dat heb je hard nodig in deze tijd.”

Tennisvereniging Apollo ’69 werkt nauw samen met Sportdorp Sevenum. Dat is een samenwerkingsverband van (sport)verenigingen en andere lokale partijen en instanties in de dorpskernen Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. De organisatie staat voor meer beweging en gezondheid voor jong en oud. Beide partijen roepen mensen met beperkingen op om te gaan sporten. Bij interesse of voor meer informatie stuur een mail naar bestuur@tvapollo69.nl 
 
Bron: Hallo Horst aan de Maas


donderdag 17 november 2016, 11:45 uur 1 reactie (reageer)
Summa Open 2016
 Erik Koolen  Toernooien  518x gelezen
Summa Open 2016: Een succesvol toernooi 
Met een iets kleiner deelnemersveld, dan vorig jaar (algemene trend, ook door late vakantieperiode) kijken we terug op een mooi toernooi. 137 enthousiaste spelers (41 eigen leden), goede sfeer op en rond de banen met veel publiek!

Het toernooi begon op zondag 28 augustus onder tropische temperaturen, door de week schitterend tennisweer.
Op de finaledag, zondag 4 september een klein dipje, ’s morgens enkele flinke buien waardoor het overtollige water met trekkers van de banen moest worden geveegd om niet te veel uit te lopen op het wedstrijdschema. Totaal zijn er tijdens dit toernooi 165 (enkel- / dubbel) wedstrijden gespeeld.

Rond 19:15 u werd in de kantine de prijsuitreiking gehouden met aansluitend de tombola, waarbij de hoofdprijs, een weekendje rondtoeren in Summa’s Burton dit jaar naar Eveline, lid van TC Grubbenvorst, ging.

De kantinecommissie met al haar vrijwilligers heeft er voor gezorgd dat spelers en publiek niets te kort kwamen. Daarnaast heeft de parkcommissie er weer voor gezorgd dat ons tennispark er netjes en verzorgd bij ligt.
Ook een woordje van dank aan fotograaf Guido die weer mooie actiefoto’s heeft gemaakt die tijdens toernooi meteen op de TV’s werden getoond met leuke reacties van spelers.

Terugkijkend op Summa Open 2016, het 45e Open toernooi van TV Apollo, kunnen we stellen dat  het een geslaagd toernooi is.
Klik hier voor de einduitslagen van het toernooi en alle uitslagen
Klik hier voor de foto's die tijdens dit toernooi zijn gemaakt.


maandag 5 september 2016, 17:09 uur
Lid worden.
 Theo Coumans  Lidmaatschap  3337x gelezen

Wil je lid worden van TV Apollo '69? Dat kan makkelijk, klik op het formulier onder dit bericht, vul het in en wij nemen contact met je op. Wil je ook een pasfoto aanleveren bij Pierre Hermans van Ulftstraat 8 in Sevenum.
Klik voor meer informatie over onze vereniging op 'Over vereniging'. Je vindt daar algemene informatie over TV Apollo '69.


Download bestanden
Mutatieformulier persoonlijke gegevens. 168 KB (1965x opgehaald)
Mutatieformulier persoonlijke gegevens.

Formulieren
Lid worden
woensdag 13 januari 2016, 10:08 uur 0 reacties (reageer)
Training-lessen bij Apollo.
 Erik Koolen  Trainingen  1607x gelezen
Personal Tennis is een tennisorganisatie die zich zowel richt op het senioren tennis als het jeugd tennis in Noord-Limburg. Persoonlijke aandacht is hierbij dé kernwaarde van de onderneming. Personal Tennis is opgericht in 2012 door Robert Hesen & Tom Maassen. Wij verzorgen op verschillende locaties tennislessen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Deelnemers kunnen bij ons vooraf persoonlijke wensen/doelen aangeven. Daarnaast wordt er getraind in kleine groepen. Sinds het begin van 2015 geeft Personal Tennis op onze vereniging les, zowel de jeugd als de senioren. Voor het komende seizoen is het nu mogelijk om in te schrijven op hun website (www.personaltennis.nl).
Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor het jeugdtennis: http://personaltennis.nl/inschijven-tv-apollo-jeugd/
De link voor het inschrijven voor het seniorentennis is de volgende;http://personaltennis.nl/inschrijven-tv-apollo-senioren/
Voor meer informatie over Personal Tennis en de heren kunt u op de site terecht (www.personaltennis.nl).
Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar info@personaltennis.nl

woensdag 1 april 2015, 15:15 uur
E-mailadres wijziging doorgeven
 Theo Coumans  Lidmaatschap  2056x gelezen

Heb je een nieuw e-mailadres, of heb je het vermoeden dan onze vereniging jouw e-mailadres nog niet heeft, vul dan onderstaand formuliertje in of schrijf een e-mail naar onze ledenadministratie Pierre Hermans pieannyhermans@hetnet.nl Zo hebben we de mogelijkheid om ook jou van actuele verenigingsinformatie te voorzien.


Formulieren
E-mailadres wijzigen
donderdag 15 mei 2014, 22:20 uur
Zijn banen bezet ??
 Erik Koolen  Afhangbord  2636x gelezen

Om van huis uit te zien hoe de banen bezet zijn voor trainingen, competitie of toernooien klik hier.

Wil je een actueel overzicht van de huidige bezetting, klik hier.

woensdag 15 mei 2013, 10:57 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Afhangbord
 Competitie
 Kantinecommissie
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Sponsoren
 Toernooien
 Trainingen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 Januari - 26 December
 Racket Toss Dinsdagavond vanaf 19.00 uur

5 Januari - 28 December
 Racket Toss Donderdags'morgens vanaf 10.00 uur

18 Maart
 Warming Up met Clinic

22 Maart - 22 Maart
 Tenniskids dag jeugd

23 Maart - 26 Maart
 Mix kampioenschappen senioren

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren